El Patí Hoquei cau per la mínima davant un Igualada molt efectiu

Les santcugatenques han perdut (0-1) amb una gran actuació de la portera igualadina


  • Comparteix:

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (0-1) davant l'Igualada a la jornada 15 de l'Ok Lliga femenina. El matx ha estat molt igualat en tot moment, amb ocasions molt clares per a tots dos conjunts. L'efectivitat de les de l'Anoia ha arribat quan jugaven amb inferioritat numèrica a través d'un ràpid contraatac. Les vermell-i-negres ocupen la desena posició, amb set punts d'avantatge sobre el descens. Les de Beto Borregán tornen a la competició d'aquí a 15 dies quan visitaran la pista del Vila-sana, líder de la competició.

Partit amb protagonisme principal i destacat de les dues porteres, la del Sant Cugat i la de l'Igualada. Aturades destacades, amb xuts de curta o llarga distància, penals o faltes directes. Un matx marcat per una gran actuació de les dues jugadores.

El partit es pot resumir amb alternances de joc en el primer temps amb ocasions per inaugurar el marcador per als dos equips, però sense encert. El 0 a 0 de la mitja part s'ha fet estrany pel nombre d'ocasions errades.

A la represa, les igualadines han posat una marxa més al matx. La jugada clau ha arribat quan les igualadines s'han quedat amb una jugadora menys sobre la pista i sorprenentment s'ha produït el gol visitant. Un cop dur de pair per a les santcugatenques.

Intents de les vermell-i-negres per canviar el rumb, però la falta d'encert i la gran actuació de la portera igualadina han frenat qualsevol reacció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.