Maneta del Patí Hoquei Sant Cugat femení davant las Rozas que l'allunya del descens

Festival golejador de les santcugatenques amb una Laura Porta estel·lar


  • Comparteix:

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat goleja (5-0) las Rozas a la jornada 9 de l'Ok Lliga i suma el segon triomf de la temporada. Les santcugatenques superen un rival directe per la permanència amb una Laura Porta estel·lar amb tres dianes. Les vermell-i-negres s'allunyen de la part baixa i la propera jornada visiten la pista del Liceo, conjunt de la part mitja de la taula.

Triomf balsàmic de les santcugatenques amb una diana inicial de Laura Porta que ha obert l'escletxa per a l'equip de Beto Borregán. Una pressió asfixiant de les vermell-i-negres a les madrilenyes amb un domini total ha deixat sense alè a las Rozas. Tot i això, les visitants han gaudit d'alguna ocasió, però s'han topat amb una gegantina Cristina Elié sota pals. Laura Porta ha fet la segona diana que ha suposat el 2 a 0, abans d'arribar al descans.

A la represa, mateix guió de partit amb un Patí Hoquei molt elèctric i dinàmic en atac. Txell Gimeno ha fet el tercer gairebé sentenciant el matx. El festival golejador també tenia un altre nom Anna Martín que ha marcat el quart. Per arrodonir la maneta, Laura Porta ha fet el cinquè i ha tancat el seu hat trick.

El tècnic del Patí Hoquei, Beto Borregán, ha ressaltat la bona feina de les jugadores, tot i la setmana que han hagut d'afrontar pràcticament sense entrenar.




Beto Borregán

Ha estat una setmana difícil sense gairebé entrenar. Content pels tres punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.