El Patí Hoquei femení suma un punt de prestigi davant el Cerdanyola

Les santcugatenques han tingut la victòria a tocar, però han pagat molt cara la falta d'encert


  • Comparteix:

El primer equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat ha empatat (1-1) davant el Cerdanyola en el partit corresponent a la setena jornada de l'Ok Lliga. Les santcugatenques, que han disposat d'ocasions molt clares per endur-se la victòria, han pagat la falta d'encert davant d'un dels rivals que ocupa les posicions capdavanteres de la classificació. Amb aquest empat, les vermell-i-negres, entrenades per Beto Borregán, encadenen sis jornades sense guanyar i ocupen la desena plaça de la taula classificatòria.

Amb el xiulet inicial, tots dos conjunts han intentat portar la iniciativa ofensiva. El matx ha estat molt igualat i, durant els primers compassos del partit, el protagonisme ha estat per a les porteres de tots dos conjunts. Amb el pas dels minuts, les santcugatenques s'han anat trobant més còmodes i, encara en el primer període, han estat les primeres a obrir el marcador gràcies al gol d'Andrea Massons (1-0). El Cerdanyola, lluny d'arronsar-se, ha buscat la reacció per mitjà dels contraatacs, però no han estat capaces de retallar distàncies abans del pas pels vestidors.

A la represa, el conjunt visitant ha posat la directa i ha gaudit d'ocasions clares per situar l'empat en el marcador, però s'han topat amb una Cristina Elié colossal sota pals. Tot i la feina defensiva de les santcugatenques, el Cerdanyola ha intensificat el seu domini i, uns instants després, Daiana Yanet Silva ha marcat el gol que definia la igualtat en el lluminós (1-1).

Les noies de Beto Borregán s'han refet i han tingut dues faltes directes per situar-se per davant en el marcador, però Laura Porta no ha estat capaç de transformar cap de les dues situacions davant la portera visitant. A partir d'aquest instant, el partit s'ha trencat i el ritme ha estat frenètic. Tots dos conjunts han tingut ocasions per endur-se el matx, però el partit s'ha acabat amb les taules en el marcador.

El tècnic de l'equip santcugatenc, Beto Borregán, ha ressaltat el treball de les seves jugadores davant un conjunt amb més qualitat com el Cerdanyola, però ha lamentat la falta de mitjans per preparar les seves jugadores.

En la pròxima jornada, les vermell-i-negres visitaran el Palau de Plegamans, que ocupa la quarta posició amb un balanç de cinc victòries, un empat i una derrota en les sis primeres jornades de lliga.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.