Cop d'autoritat del Patí Hoquei Sant Cugat a la pista del Rivas

Els santcugatencs superen per 2 a 6 els madrilenys i ocupen la segona plaça de la taula


  • Comparteix:

El Patí Hoquei segueix a la part alta de l'Ok Plata Sud / Foto: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei segueix a la part alta de l'Ok Plata Sud / Foto: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha superat (2-6) el Rivas las Lagunas a la setena jornada de l'Ok Plata Sud. Un pòquer de Pau Gilabert i les dianes de Carles Domènech i Abel Moya han sentenciat un partit on sempre els vermell-i-negres han anat per davant en el marcador. Els de Joan Carles Vadillo ocupen la segona posició i rebran la propera jornada el Sant Just, equip de mitja taula.

Cop d'autoritat del Patí Hoquei a Madrid. Els locals, fins aquesta jornada segons, s'han vist superats per un efectiu conjunt vermell-i-negre.

Pau Gilabert de penal, a falta de set minuts per acabar el primer temps, i novament el capità, a 28 segons per al descans, ha posat el 0 a 2.

A la represa, els madrilenys han marcat l'1 a 2. Sense lloc per a les sorpreses, Carles Domènech de penal, Abel Moya i Pau Gilabert de falta directa han posat l'1 a 5. Els madrilenys han retallat diferències amb el segon gol.

Finalment, Pau Gilabert ha marcat el sisè i el quart de la seva brillant actuació. El tècnic, Joan Carles Vadillo, ha ressaltat el patiment de l'equip, tot i el resultat final.



Joan Carles Vadillo

Tot i el resultat final, ens ha tocat patir, però hem fet molt bona feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.