Sergi Enrique, fitxatge estrella del Junior masculí d'hoquei herba

El defensa de 33 anys es converteix en un reforç de luxe per a l'equip santcugatenc


  • Comparteix:

Sergi Enrique amb la primera etapa amb el Junior / Foto: Beni Ruiz

Sergi Enrique amb la primera etapa amb el Junior / Foto: Beni Ruiz

El defensa internacional Sergi Enrique fitxa pel Junior masculí d'hoquei herba i viurà la segona etapa al club blau-i-negre. Enrique és el segon jugador amb més internacionalitats amb la selecció espanyola amb 314 partits i amb una plata guanyada als Jocs Olímpics de Pequín el 2008 i un or a l'Europeu de 2005 com a triomfs més destacats. El jugador arriba procedent de l'Atlètic de Terrassa amb qui ha guanyat vuit Lligues i dues Copes del Rei. Enrique espera millorar els resultats de la temporada passada i aporta la seva experiència en un equip ple de joventut.

Fitxatge d'última hora del Junior que reforça l'equip amb molta veterania i experiència. Fa tres temporades que Enrique va jugar amb el club santcugatenc assolint un subcampionat de lliga històric i disputant la fase prèvia de l'EHL, màxima competició europea.

Enrique ha explicat que "tenia moltes ganes de tornar al club perquè sempre m'han tractat molt bé". "Volem que tots aquests joves progressin i competeixin millor a la Divisió d'Honor" argumenta el jugador. El tècnic del Junior, Uri Torras, ha rebut la bona notícia amb molta alegria. Torras ha assenyalat que "és un jugador que ens donarà un plus molt gran en tots els sentits".







Uri Torras

Molt contents i molt motivats que un jugador com ell vingui per aportar la seva experiència.

Sergi Enrique

És un club que ja conec i on els resultats van acompanyar. Tinc molt bona relació amb tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.