La Federació Catalana d'hoquei herba premia Cugat Mèdia pel seguiment d'aquest esport

L'ens federatiu reconeix l'àmplia cobertura feta aquesta temporada pel mitjà de comunicació públic de Sant Cugat


Temes relacionats

Cugat Mèdia retransmet la semifinal pel títol de lliga entre el Junior i el Valdeluz (28/abr/21)

El Junior femení guanya la Copa de la Reina d'hoquei herba davant el Club de Campo (13/des/20)

Com va ser la primera Copa de la Reina guanyada pel Junior? (13/des/20)


  • Comparteix:

Cobertura informativa de Cugat Mèdia de la final a quatre d'hoquei herba / Foto: Cugat Mèdia

Cobertura informativa de Cugat Mèdia de la final a quatre d'hoquei herba / Foto: Cugat Mèdia

La Federació Catalana d'Hoquei Herba reconeixerà la tasca de Cugat Mèdia a favor de la difusió d'aquest esport i la seva cobertura informativa a la gala del 52è Festival de l'Hockey Català, el 18 de juny (19 h) a Sant Andreu de la Barca. Aquesta temporada Cugat Mèdia ha fet un seguiment especial de la Copa de la Reina guanyada pel Junior femení i també va emetre en streaming la final a quatre pel títol de lliga disputada a Terrassa, en la que les santcugatenques van quedar subcampiones.

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, es mostra "molt contenta" per aquest reconeixement de la federació: "Apostem per l'esport femení i masculí i pels seus valors". En aquest sentit, Lablanca ressalta la missió del mitjà de comunicació: "Estem al costat de les entitats i de les persones".

La junta directiva de la Federació Catalana d'hoquei herba reconeix així la tasca de Cugat Mèdia amb el seguiment exhaustiu de la temporada del Junior masculí i femení d'hoquei herba, a més de les seleccions catalanes de base, que han estat els principals arguments d'aquesta distinció.

Cugat Mèdia ha estat present en la final del Campionat de Catalunya d'hoquei herba amb triomf del Junior; en el títol de la Copa de la Reina; amb un streaming de la final a quatre femenina; i amb programes especials de l'Esport en Marxa, l'espai radiofònic que s'emet cada dilluns d'11 h a 12 h que resumeix la jornada esportiva del cap de setmana.


Mònica Lablanca

Estem molt contents per aquest reconeixement. Cugat Mèdia aposta per l'esport femení i masculi i pels seus valors. Estem al costat de les entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.