El Club Hoquei Valldoreix s'estrena oficialment

L'entitat, que es va formar l'any 2020, ha diputat el seu primer partit aquest dissabte davant el Sarrià Hockey Club


  • Comparteix:

El Club Hoquei Valldoreix ha disputat el seu primer partit / Foto: Hipòlit Moreno

El Club Hoquei Valldoreix ha disputat el seu primer partit / Foto: Hipòlit Moreno

El Club Hoquei Valldoreix ha disputat el primer partit de la seva història aquest dissabte en un amistós entre benjamins i prebenjamins davant el Sarrià Hockey Club a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. Ambdues entitats són de nova creació i tenen per objectiu potenciar la pràctica de l'hoquei herba. Aquest matx ha estat l'estrena competitiva d'una entitat que comptarà amb equips de competició escolar i federat.

El partit, organitzat pel club valldoreixenc, s'ha vist emmarcat dins un esdeveniment festiu en el que també s'ha representat un conte infantil, Missé, per part de la il·lustradora Mercè Armengol, i s'ha dut a terme un clínic sobre podologia infantil a càrrec del podòleg Roberto Chaves, director gerent de la clínica TecnoPeu.

L'entrenador del Club Hoquei Valldoreix, Jordi Gifra, ha destacat la importància de potenciar l'hoquei herba a Sant Cugat i ha afegit que la creació d'aquesta nova entitat "suposarà un increment de la competitivitat i tradició al municipi".

El Club Hoquei Valldoreix és un projecte esportiu que va néixer a principis de l'any 2020 i que té per principal objectiu fomentar la pràctica de l'hoquei, un esport inclusiu i que requereix l'esforç de tot el grup, entre els infants de 4 a 12 anys. Tanmateix, el club assegura que el propòsit és treballar les categories base i, posteriorment, incrementar el nombre de categories competitives.






Jordi Gifra

La creació del Club Hoquei Valldoreix farà que aquest esport tingui més pes a la ciutat i que cada vegada més famílies el tinguin present per apuntar els seus fills i filles. Augmentarà la competitivitat i potenciarà les entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.