El Junior femení torna a la Lliga Iberdrola amb un triomf ajustat davant el Taburiente

Les blau-i-negres han patit per superar un conjunt canari molt tancat en defensa

L'equip femení del Junior ha guanyat (2-1) el Taburiente canari a l'inici de la segona volta de competició a la Lliga Iberdrola. Les sancugatenques s'han avançat amb un 2 a 0 amb dianes de Laura Bosch i Maialen Garcia al primer temps, però a la represa el Taburiente ha retallat distàncies al tercer quart. L'últim període ha estat ple d'ocasions per a tots dos conjunts, però el triomf s'ha quedat a Sant Cugat. Les blau-i-negres continuen segones i visiten el camp del Polo, quart classificat, la propera jornada.

El partit s'ha iniciat amb un Junior dominador del matx i que ben aviat ha obert la llauna amb una diana de Laura Bosch a la sortida d'un penal córner al minut nou. El conjunt canari ha cedit la possessió de la pilota i les blau-i-negres han intentat crear espais davant l'ordenada defensa canària.

Un atac visitant ha servit per tancar el primer quart. En el segon, el Tabu ha estirat línies, però Maialen Garcia ha definit molt bé una jugada personal situant el 2 a 0. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans.

A la represa, el Junior ha disposat de clares ocasions de gol d'ampliar el marcador, però sense encert a l'àrea rival. El Taburiente també ha gaudit d'alguna oportunitat i la més clara l'ha convertit a les acaballes del quart amb un gol de penal córner de Gisele Juárez.

Amb el 2 a 1 s'ha iniciat el darrer quart amb una ocasió molt clara del Junior sense el camí del gol. Molta tensió competitiva i amb errades poc habituals després de dos mesos d'aturada de lliga. El Taburiente ha tingut un penal córner que ha desaprofitat i el Junior ha disposat de dos penals córners, amb el temps exhaurit, que s'han quedat sense el premi del gol.

El tècnic de l'equip, Marcel Malgosa, creu que han de retornar a les sensacions perdudes d'abans de l'aturada de la competició.