El Junior masculí es juga la classificació a la Copa del Rei davant el RC Polo aquest diumenge

Els santcugatencs són setens a la classificació amb 11 punts

El Junior Masculí juga demà a dos quarts d'una davant el RC Polo / Font: cedida

El Junior masculí d'hoquei herba es juga la participació a la Copa del Rei aquest diumenge contra el RC Polo, quart classificat. El partit corresponent a l'onzena jornada de la Divisió d'Honor d'Hoquei es disputa a dos quarts d'una del migdia. Els d'Oriol Torras cercaran la seva segona victòria en aquesta temporada que els permetria acabar la primera volta entre els vuit primers. Els santcugatencs vénen de sumar una nova derrota al camp del SV Complutense per 3-2.

Els blau-i-negres ocupen ara mateix la setena posició amb 11 punts repartits en tres victòries, dos empats i cinc derrotes. Per altra banda, el RC Polo és quart i suma 21 punts. Per tant, el Junior masculí es torna a enfrontar a un rival molt dur que dificultarà la possibilitat dels santcugatencs de classificar-se per a la Copa del Rei.