El Junior femení visita el camp de l'Egara i busca refer-se de la inesperada derrota contra el CH Sardinero

Si les de Marcel Malgosa aconsegueixen el triomf, poden entrar de ple en la lluita pel títol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'últim enfrontament entre el Junior i l'Egara / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'últim enfrontament entre el Junior i l'Egara / Foto: Cugat Mèdia

El Junior femení s'enfronta aquest diumenge a la una del migdia a l'Egara, en el partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei femení. El Júnior arriba situat a la part alta de la taula i, després de la derrota inesperada contra el CH Sardinero, vol guanyar per no deixar escapar el tren dels líders.

Les santcugatenques són terceres a cinc punts del Complutense, però amb un partit menys i a sis de les líders, que n'han disputat dos més. Per tant, una victòria, que seria la sisena de la temporada, les situaria virtualment a dos del segon i a tres de les líders. El Júnior té 16 punts amb sis victòries, un empat i la derrota de la passada jornada. En canvi, les terrassenques van sisenes amb onze punts sumats en tres victòries, dos empats i tres derrotes.

El tècnic del Junior, Marcel Malgosa, s'ha mostrat preocupat pel resultat de la jornada anterior. Creu que és un toc d’atenció i que un dels factors de la derrota va ser l'excés de confiança després d'haver estat invictes durant sis jornades. Ha dit també que el partit d'aquest diumenge és una oportunitat per refer-se del cop de la setmana passada i mirar cap endavant amb la Copa entre cella i cella.


Marcel Malgosa

El partit de diumenge és una oportunitat per refer-nos del cop de la setmana passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.