El Junior ha demanat a la Federació Europea acollir l'EuroHockey Thropy Women al 2021

La competició es va suspendre a l'abril pel coronavirus amb la participació del femení del Junior


Temes relacionats

La crisi del coronavirus obliga a suspendre l'EuroHockey Club Trophy al Club Junior (12/mar/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del Junior / Font: Rfeh.es

Imatge d'arxiu d'un partit del Junior / Font: Rfeh.es

El Junior Futbol Club ha demanat a la Federació Europea d'Hoquei herba organitzar l'EuroHockey Thropy Women, segona competició europea femenina, de cara al 2021. El campionat, suspès aquest abril per la pandèmia del coronavirus, s'havia de disputar a les instal·lacions del club santcugatenc. Les blau-i-negres havien accedit a jugar aquesta competició per ser les vigents subcampiones de lliga.

El directiu responsable de la secció d'hoquei herba del Junior, Jordi Muñoz, ha deixat ben clar que si la lliga espanyola no s'acaba jugant, per la pandèmia del coronavirus, demanaran que es respecti la classificació de la temporada passada.

D'aquesta manera el Junior tornaria a jugar a Europa i a més podria fer-ho a casa si la Federació Europea accedís a repetir seu organitzativa. Muñoz encara creu que hi ha alguna possibilitat perquè es pugui acabar la Divisió d'Honor.

El Junior ja va jugar fa dos anys i en la qual va assolir el subcampionat després de perdre davant el Holcombe a Dublín. La competició, que s'havia de disputar a Sant Cugat, havia de reunir al grup A el Junior, el Loreto HC, el Dinamo Giproniiaviprom i el Lille MHC; mentre que al grup B havien quedat enquadrats l'Holcombe HC, el Royal Antwerp HC, l'HC Victorya Smolevichi i el Royal Racing Club de Brussel·les.





Jordi Muñoz

Ens agradaria organitzar aquesta competició al Junior i tornar a jugar a Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.