El masculí del Junior supera el CD Terrassa i acaba amb la ratxa de tres derrotes consecutives

Els de Joan Vidal s'han imposat per 2 gols a 1 i es mantenen en sisena posició amb 14 punts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El masculí del Junior d'hoquei herba supera per la mínima el Club Deportiu Terrassa (2-1) i acaba amb la ratxa de tres derrotes consecutives a la Divisió d'Honor. Els de Joan Vidal aconsegueixen així la quarta victòria de la temporada i es mantenen en sisena posició amb 14 punts. Dos gols al tercer quart obra de Lucas García i Roger Figa han estat suficients perquè l'equip blau-i-negre s'hagi endut els tres punts al Lluís Serrahima.

El Junior arribava al partit amb tres derrotes consecutives a les espatlles i amb la sensació d'irregularitat que ha acompanyat l'equip durant tota la temporada. Després d'una primera meitat sense gols, Lucas García ha avançat els locals en el marcador a través d'un penal córner només començar el tercer quart. Tres minuts més tard, Roger Figa ha fet el 2 a 0, també després de culminar un penal córner.

Els locals han aconseguit mantenir la diferència en l'electrònic fins al minut 50, quan el jugador del Terrassa Marc Miralles ha retallat distàncies. El Junior, però, ha aconseguit defensar el resultat fins al final del partit en un darrer quart sense dianes. Després d'aquest triomf, els santcugatencs tornen a l'activitat aquest dissabte al camp de l'Egara, el líder de la Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.