La secció d'hoquei herba del Junior exhibeix els set títols a l'Ajuntament

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ressalta el triomf esportiu i de valors del Junior


  • Comparteix:

Recepció a la secció d'hoquei herba del Junior a l'Ajuntament / Font: Cugat Mèdia

Recepció a la secció d'hoquei herba del Junior a l'Ajuntament / Font: Cugat Mèdia

La secció d'hoquei herba del Junior ha ofert els set títols assolits la temporada passada a l'alcaldessa, Mireia Ingla, a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Els conjunts cadets i juvenils, masculí i femení, juntament amb els dos primers equips de l'entitat han presentat les diferents copes guanyades arreu del territori català i estatal. Ingla ha ressaltat que el Junior porta el nom de Sant Cugat per tot l'Estat espanyol i també potencia els valors de ciutat.

Referent estatal
El Junior disposa de 528 llicències, més de 300 de les quals són femenines, el que els suposa ser el club amb més fitxes federatives a l'Estat. El club santcugatenc aglutina 45 equips i 528 llicències entre masculins i femenins.

Temporada rodona
El juvenil masculí va assolir la temporada passada l'Estatal d'hoquei herba i sala, el femení va guanyar el Campionat d'Espanya de sala, el cadet masculí, el d'herba, i el femení, de sala. Aquests són els èxits del planter juntament amb el Campionat de Catalunya assolit pel primer equip femení i el subcampionat del masculí han certificat el bon inici dels dos sèniors en aquesta nova temporada.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha destacat el foment de valors del club que es fa des del planter i la potenciació de la marca Sant Cugat a través del Junior a nivell estatal. El vicepresident del Junior, Jordi Muñoz, destaca la feina que suposa guanyar aquests campionats tant per als jugadors com per als entrenadors. El Junior acollirà a l'abril l'Eurohockey, segona màxima competició europea femenina.






Jordi Muñoz

Vull destacar la dificultat que suposa guanyar aquests campionats.

Mireia Ingla

Un orgull i un honor que el Junior porti el nom de Sant Cugat per tot el país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.