Clara Pérez i Laia Vidosa, campiones d'Europa sub-21 d'hoquei herba amb ADN Junior


  • Comparteix:

Les jugadores del Junior Clara Pérez i Laia Vidosa han explicat, a Cugat Mèdia, els secrets per assolir l'Europeu sub-21 d'hoquei herba amb la selecció espanyola. Pérez ha estat decisiva a la tanda de shoot outs davant Holanda a la final i Vidosa ha ressaltat que aquesta experiència l'aprofitarà per crèixer dins i fora del terreny de joc.

Clara Pérez, decisiva

Fita històrica per a l'esport santcugatenc amb dues campiones d'Europa sub-21 d'hoquei herba amb la selecció espanyola i jugadores del Junior. La portera Clara Pérez i la jugadora Laia Vidosa s'han penjat la medalla d'or a València en derrotar a Holanda a la final a la tanda de shoot outs. En aquests llançaments, la portera Clara Pérez va ser decisiva en aturar la darrera pena màxima. Pérez ha volgut recordar l'aturada decisiva i com treballa aquesta jugada en els entrenaments amb el Junior i la selecció espanyola. Pérez ha jugat amb el primer equip aquesta temporada, tot i ser juvenil i amb només 17 anys. És una prova més del bon funcionament del planter blau-i-negre.

Vidosa, experiència enriquidora

Laia Vidosa té 20 anys i també ha jugat amb el primer equip aquesta temporada. Una experiència, la de guanyar l'or a l'Europeu, que li servirà per madurar dins i fora del terreny de joc, segons la santcugatenca. La jugadora blau-i-negra argumenta l'èxit del triomf en el grup humà existent a la selecció. Dues jugadores de futur i que caminen amb pas ferm en el món de l'hoquei herba. De moment ja han assolit un èxit històric únic per al Junior, però els reptes no s'aturen per la Clara Pérez i la Laia Vidosa.







Clara Pérez

La tanda de shoot outs les treballem molt al Junior i cal llegir bé les jugades.

Laia Vidosa

He après molt de les meves companyes de la selecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.