El femení del Junior es veu sorprès pel Taburiente i finalitza tercer a la lliga regular


  • Comparteix:

El femení del Junior cau (0-1) davant el Taburiente en el darrer partit de la Lliga Iberdrola i finalitza en tercera posició en la competició regular. Les de Joan Vidal han tingut més ocasions, però han estat incapaces de batre a la portera de l'equip canari, que sí que han sabut anotar en una de les poques ocasions que han tingut. Ara les santcugatenques s'enfrontaran a la Reial Societat de Sant Sebastià, actuals campiones, en els quarts de final del play off pel títol de lliga.

Les de Joan Vidal han tingut més control del joc i més ocasions per endur-se el matx, però no han estat encertades cara porteria. Per contra, les canàries han fet l'únic gol del partit aprofitant un penal córner que ha sabut transformar Ruggieri en el rebot. Les santcugatenques han intentat l'empat, amb diversos penals córner, però no han tingut la punteria encertada. Al final, derrota del Junior en el darrer partit de lliga abans del play off pel títol de lliga.

Ara ja toca pensar en l'eliminatòria de quarts de final davant el conjunt basc, botxins de les santcugenques en la final de l'any passat. Les de Joan Vidal tindran el factor camp a favor, al haver estat terceres, però les donostierres ja van demostrar que sent sisenes, mateixa posició en què van finalitzar l'any passat, també es pot aconseguir aixecar el títol de lliga. Dissabte a la una de la tarda i diumenge a les onze del matí, els dos partits de les santcugatenques davant la Reial Societat.




Joan Vidal

Estic decebut pel resultat, però hem tingut el control i hem generat ocasions. Tot i que elles han estat més efectives que nosaltres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.