Un Junior descomunal en defensa esgarrapa un treballat punt al camp del líder, el Polo

Els blau-i-negres han acusat la falta d'encert en els metres finals però ho han compensat amb una actuació pràcticament rodona a la seva àrea

El masculí del Junior d'hoquei herba es reparteix els punts amb el totpoderós Polo amb un empat (0-0) a la penúltima jornada de la fase regular de la Divisió d'Honor. Els homes de Roger Pallarols han fet un gran partit al camp del líder, sobretot en la vessant defensiva, però s'han quedat sense el premi del gol per culpa de la baixa efectivitat de cara a porteria. L'equip blau-i-negre segueix invicte a la segona volta del campionat amb un balanç de dos empats i set victòries que el situen a la quarta plaça de la classificació amb 34 punts.

La bona tasca dels de Pallarols a la primera meitat ha allunyat el perill de la seva àrea. Si bé el Polo ha tingut més la pilota per dur el pes del partit en els dos primers quarts, ha estat el Junior qui ha generat més perill. Fins a tres penals-córner han servit els blau-i-negres però l'ofensiva santcugatenca no ha arribat a bon port, molt poc encertats en els últims metres.

El Polo ha cuinat la reacció a foc baix, ha millorat amb el pas dels minuts i ha apujat una marxa a la represa per dominar el tercer quart amb solvència. Tot i posar setge a la porteria del Junior, els barcelonins no han trobat la fórmula per obrir una escletxa en el mur defensiu rival.

Lluny de la bona imatge en atac de la primera meitat, els santcugatencs han reculat metres davant de la pressió del líder, desbocat a la recta final del partit en busca del gol de la victòria. El Junior ha defensat amb urpes i dents l'escomesa atacant del Polo, que fins l'últim alè ho ha provat sense encert per acabar repartint-se els punts amb un gegant de Sant Cugat en defensa.

La setmana que ve el Junior tanca la fase regular a casa davant el Club de Campo, el cinquè classificat.

Sergi Enrique

La veritat és que portem una segona volta molt bona perquè no hem perdut cap partit i la base és la defensa. Estem contents amb el resultat.