Els juvenils del Junior fan història i guanyen el Campionat d'Espanya d'hoquei sala


  • Comparteix:

El juvenil femení del Junior ha guanyat l'Estatal d'hoquei sala / Font: Club Junior

El juvenil femení del Junior ha guanyat l'Estatal d'hoquei sala / Font: Club Junior

El juvenil masculí i femení del Junior han guanyat el Campionat d'Espanya d'hoquei sala en un èxit històric del club santcugatenc. L'equip femení s'ha imposat a la final (2-1) davant el Club de Campo i el masculí també ha derrotat (3-2) l'Egara en un matx molt disputat. El club blau-i-negre es converteix en el gran dominador de l'hoquei sala estatal juvenil.

Dos equips referents

El juvenil masculí ha arribat a l'Estatal com a tercer classificat del Campionat de Catalunya. Els de Marcel Malgosa es van classificar per a les semifinals de l'Estatal com a segons de grup. A les semis han derrotat el Giner de los Ríos contundentment (4-0). Els santcugatencs han derrotat l'Egara (3-2) a la final en un matx ple d'alternatives en el marcador. Malgosa ha reconegut que l'equip és 'just' campió per la solidesa defensiva que ha exhibit l'equip durant tot el torneig

El juvenil femení també ha tingut un camí brillant a l'Estatal on han finalizat invictes. Les d'Estefania Piris han quedat primeres de grup per després superar (4-0) el Taburiente a les semifinals. Les blau-i-negres han derrotat el Club de Campo (2-1) a la final. Piris ha ressaltat que les jugadores han anat de menys a més i que l'equip ha demostrat molta 'maduresa' des de l'esforç i el compromís.




Estefania Piris

És un torneig on hem anat creixent en cada partit.

Marcel Malgosa

Ens hem merescut guanyar el Campionat d'Espanya. Hem estat molt sòlids.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.