El Patí Hoquei Club Sant Cugat no falla i suma un triomf ajustat davant el Bigues i Riells


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sumat tres triomfs en la segona fase de la Nacional Catalana / Font: Cugat.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sumat tres triomfs en la segona fase de la Nacional Catalana / Font: Cugat.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat venç (4-3) el Bigues i Riells B, suma el tercer triomf seguit a la segona fase de Nacional Catalana i se situa en tercer lloc a la taula classificatòria. L'equip santcugatenc, que compta els partits de 2019 per victòries, ha fet un exercici de maduresa després que les del Vallès Oriental igualessin el marcador fins a tres vegades. Carol Herrera, que ha fet un hat-trick, i Maria Rosa Tamburini han fet els gols locals.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha hagut d'aplicar-se al màxim per superar el Bigues i Riells, que arribava a la cita en la penúltima plaça del grup 1 de la Nacional Catalana. El conjunt visitant ha venut la seva pell molt cara al pav 2 de la Rambla del Celler però ha acabat sucumbint. Carol Herrera, que havia avisat amb dos llançaments al pal, ha obert la llauna a l'equador del primer temps. Les santcugatenques generaven més que el seu rival en un partit elèctric amb moltes anades i vingudes però qui ha tingut l'opció més clara per empatar ha estat l'equip visitant: Clara Escudé ha aturat una falta directa fruit d'una targeta blava a Maria Monllaó. Les santcugatenques han sabut defensar la inferioritat però han vist com Ona Aspa ha fet l'empat al límit del descans.

El duel, que havia estat elèctric en el primer temps, no ha deixat a ningú indiferent després de la represa. Maria Rosa Tamburini ha fallat penal, s'ha refet anotant el 2-1 i el Bigues ha tornat a empatar mitjançant un gran gol de Natàlia Ylla. Aleshores, Carol Herrera ha agafat la batuta de l'atac santcugatenc: ha fet un el tercer de les locals i ha completat la seva brillant actuació fent el 4-3 definitiu. Abans, Ylla havia tornat a empatar el duel des del punt de penal.

Amb el triomf, el Patí Hoquei Club Sant Cugat suma 17 punts i se situa tercer a la taula. La setmana vinent, les santcugatenques visiten la pista del Voltregà B, cinquè classificat.




Beto Borregan

Hem plantejat el partit amb una bona defensa. Ha estat molt vistós per l'espectador. Seguim competint, com ja vaig dir al principi de la temporada



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.