El Patí Hoquei Sant Cugat classifica sis equips per a Preferent, màxima categoria catalana


  • Comparteix:

El benjamí A és un dels equips classificats per a la Preferent / Font: Patí Hoquei Club Sant Cugat

El benjamí A és un dels equips classificats per a la Preferent / Font: Patí Hoquei Club Sant Cugat

Sis equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'han classificat per jugar a Preferent, fase prèvia per al Campionat de Catalunya. El benjamí A i B, l'aleví A i B, el Juvenil A i el Júnior són els equips que disputaran aquesta competició que serveix de classificació per al Català. Pel que fa a l'equip d'iniciació Prebenjamí A, competirà per accedir a la fase final del Campionat de Barcelona.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat continua amb una bona salut esportiva al planter i disputarà la Preferent. Sis conjunts seran protagonistes i on esperen classificar-se per al Campionat de Catalunya en aquesta fase de grups en format de lligueta. Els benjamins i el júnior han de quedar entre els quatre primers per jugar el Campionat de Catalunya i els alevins i el juvenil han de finalitzar entre els dos primers de grup. El director esportiu del Patí Hoquei, Oscar González, ressalta 'la bona feina' que es fa amb el planter i 'l'aposta formativa'. González ressalta que competir 'contra els millors' és una 'bona eina formativa' per als jugadors.




Oscar González

Competirem contra els millors i seguim amb la nostra formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.