Els jugadors del Junior Sergi Enrique i Marc Serrahima debuten amb derrota al Mundial

El conjunt dirigit per Fred Soyez ha caigut per 3 gols a 4 davant l'Argentina


  • Comparteix:

Imatge del partit entre les dues seleccions / Foto: FIH

Imatge del partit entre les dues seleccions / Foto: FIH

La selecció espanyola d'hoquei herba, amb els jugadors del Junior Marc Serrahima, que s'ha estrenat per primera vegada al campionat del món, i Sergi Enrique, ha debutat amb derrota aquest dijous al Mundial de l'Índia davant l'Argentina (3-4) en un partit frenètic. El conjunt de Fred Soyez s'ha avançat en el marcador en els primers compassos del partit, però l'equip argentí ha empatat instants després. La dinàmica s'ha repetit minuts més tard, amb la selecció espanyola posant l'1 a 2 al marcador i Argentina empatant tot seguit. Quan tot semblava indicar que el primer quart acabaria en empat, Gonzalo Peillat ha avançat per primera vegada en el marcador el seu equip.

Després d'un segon quart on tots dos equips han buscat més control, a l'inici del tercer quart, Vicenç Ruiz ha fet el 3 a 3 i ha donat esperances a la selecció, però de nou Peillat ha fet el 4 a 3 després d'un penal córner que ha certificat la victòria del conjunt 'albiceleste'.

La selecció espanyola jugarà dilluns que ve la segona jornada del grup A davant França, que ha perdut 2 a 1 davant Nova Zelanda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.