L'infantil A del Junior d'hoquei herba, a un pas de l'EHL i de fer història

El conjunt dirigit per Álex Pastor disputa aquest diumenge la segona jornada de la fase classificatòria contra el Polo i l'Egara


  • Comparteix:

Fotografia de la plantilla de l'infantil del Junior d'hoquei herba / Foto: Gemma Grau

Fotografia de la plantilla de l'infantil del Junior d'hoquei herba / Foto: Gemma Grau

L'infantil A del Junior d'hoquei herba disputa aquest diumenge la segona jornada de la fase classificatòria de l'European Hockey League Junior amb el Real Club de Polo i l'Egara. Després d'una primera jornada disputada al camp de l'Egara on l'equip dirigit per Álex Pastor va sumar dos empats, ara el conjunt blau-i-negre afronta a l'estadi Lluís Serrahima dos nous duels per intentar certificar el pas a la següent ronda. Els santcugatencs ocupen la segona plaça, mentre que els egarencs són primers després de derrotar el Polo en el primer xoc del triangular.

L'entrenador de l'equip, Álex Pastor, ha destacat en declaracions a Cugat.cat que esperen 'millorar els resultats i treballar molt' tenint en compte que els partits es juguen a camp sencer 11 contra 11 amb dues meitats de 30 minuts i els infantils estan habituats a jugar 9 contra 9 en tres quarts de camp i en quatre quarts de temps de joc.

La tercera i definitiva jornada de la fase classificatòria per l'EHL Junior es jugarà el cap de setmana que ve al camp del Polo. L'equip que es classifiqui accedirà al KO 8 que es disputarà per Setmana Santa a Eindhoven, Holanda.




Álex Pastor

A veure si millorem els resultats de la primera jornada. S'ha de treballar molt, perquè estan acostumats a jugar 9 contra 9 en tres quarts de camp. S'han d'aclimatar i adaptar però segur que ho agafen amb el temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.