Més de 400 aficionats del Junior donaran suport al conjunt masculí a l'EHL a Barcelona


  • Comparteix:

El Junior FC ha mobilitzat els socis de l'entitat perquè donin suport a l'equip masculí d'hoquei herba que disputa la fase prèvia de l'Euro Hockey League (EHL), màxima competició europea, aquest cap de setmana a les instal·lacions del Pau Negre de Barcelona. La presentació del campionat s'ha fet aquest dimarts al Museu Olímpic de Barcelona amb la presència del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, representants de la federació espanyola, internacional i catalana.

El Junior serà l'únic equip català a la round 1 de l'EHL després que l'Egara i el Polo s'hagin classificat després de guanyar la Copa i la lliga respectivament. Els blau-i-negres, subcampions de lliga, volen fer història i classificar-se pel KO 16 amb els millors equips del continent europeu. Els santcugatencs jugaran dissabte davant els irlandesos del Three Rock Rovers i diumenge contra els francesos del Racing Club. El club santcugatenc organitzarà dissabte entrenaments dels alevins i infantils de l'entitat perquè es quedin a donar suport a l'equip blau-i-negre.

El cap de la secció d'hoquei herba del Junior, Jordi Muñoz, ressalta el suport que tindrà l'equip a l'estadi Pau Negre.














Jordi Muñoz

És un dia històric i més de 400 persones del club vindran cada dia a animar l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.