L'Ok Lliga arriba per primera vegada a la ciutat amb el duel entre Sant Cugat i Reus Deportiu

Els vermell-i-negres debuten a casa després d'estrenar-se amb derrota a la pista del Lleida Llista-Blava


  • Comparteix:

Imatge del partit dels de Vadillo contra el Lleida / Font: Lleida Llista Blava

Imatge del partit dels de Vadillo contra el Lleida / Font: Lleida Llista Blava

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat disputa aquest dissabte per primera vegada en la seva història un partit de l'Ok Lliga a casa. Serà contra el Reus Deportiu, un històric de l'hoquei patins guanyador de vuit copes d'Europa, entre d'altres títols. El partit tindrà lloc al pav 2 de la Rambla del Celler a dos quarts de nou del vespre. Els de Joan Carles Vadillo arriben a aquest debut com a locals després de perdre 7 a 3 a la pista del Lleida Llista Blava, mentre que el Reus va assolir un resultat ajustat a casa davant el Vendrell.

El tècnic santcugatenc, Joan Carles Vadillo, ha explicat a Cugat.cat que s'enfronten a un equip 'històric amb molts registres de joc' i que 'han perdut algunes coses com arribada a porteria però estan molt més equilibrats'.

Vadillo també ha posat en valor el factor pista, i ha destacat que a Sant Cugat se senten 'molt còmodes perquè pels rivals és complicat' i que és un partit 'on la gent haurà de gaudir tenint en compte el rival' que visita als vermell-i-negres.






Joan Carles Vadillo

És un dels equips més bons de la lliga. És un històric amb molts registres de joc. Han perdut en arribada a porteria, però estan més equilibrats.

Joan Carles Vadillo

A Sant Cugat ens sentim molt còmodes, és una pista especial complicada pels rivals. És un partit on la gent hauria de gaudir tenint en compte el rival que ens visita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.