L'entrenador del Junior Roger Pallarols publica el llibre 'Eduquem amb l'esport'

Portada del llibre

Hoquei

Publicat el 10/set/18 per Pau Vázquez

L'entrenador del masculí del Junior d'hoquei herba, Roger Pallarols, ha publicat 'Eduquem amb l'esport', un llibre orientat a ajudar a totes aquelles persones amb fills que els vulguin apuntar a un esport. A través de 10 entrevistes a personatges del món de l'esport, com Andrés Iniesta, Enric Sebastiani, Sarai Gascón o el santcugatenc Bernat de Pablo. Pallarols, que també és professor de primària, proposa una guia a les famílies per transformar l'activitat esportiva dels fills en una activitat de creixement personal.

L'autor d''Eduquem amb l'esport', Roger Pallarols, ha explicat que aquest llibre està dedicat a 'tota la gent que té canalla al seu càrrec'.

Roger Pallarols

És un projecte de llibre que em van oferir i que em fa molta il·lusió perquè jo combino la professió d'entrenador d'hoquei amb ser professor de primària. L'he fet amb moltes ganes i crec que pot ser molt interessant per tothom que tingui canalla al seu càrrec.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entrenador del Junior també ha remarcat que aquest llibre explica 'com gestionar nens que comencen o s'eduquen amb l'esport'.

Roger Pallarols

Dóna quatre idees de com s'ha de gestionar nens que comencen amb l'esport o s'eduquen amb l'esport. Tot això amb deu entrevistes a persones del món molt més enteses que jo. Estic molt content.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El llibre ha estat publicat per l'editorial Publicacions de l'Abadia de Montserrat.