El masculí del Junior es queda a les portes de la final del Campionat de Catalunya

Imatge de la temporada passada

El masculí del Junior perd (3-2) davant el RC Polo a les semifinals del Campionat de Catalunya. Els nois de Roger Pallarols han disputat un partit molt seriós i han caigut de manera ajustada davant el conjunt barceloní. La final entre el RC Polo i el Club Egara serà aquest diumenge a les quatre i cinc minuts de la tarda, mentre que a dos quarts de dues, Junior i Athlètic Terrassa jugaran pel tercer i quart lloc.

El partit contra el Polo ha estat un gran test de cara al gran objectiu d'aquest principi de temporada per als santcugatencs, la preparació de la primera ronda de EHL, que tindrà lloc el primer cap de setmana d'octubre a Barcelona.

Contra els barcelonins, els santcugatencs han estat capaços d'igualar un 2 a 0 en contra, amb gols de Frank di Mercurio i Alex Gil, i han tingut ocasions de transformar més ocasions, però finalment el triomf ha caigut de banda local. El tècnic del Junior, Roger Pallarols, destaca però el bon partit del seus homes i que serveix per preparar la competició europea.

Roger Pallarols

El nostre objectiu és preparar la primera ronda de EHL i contra el Polo no hi ha millor rival possible per fer-ho. Hem tingut el domini del partit i hem generat moltes situacions de gol.

Abans de la primera ronda de EHL, els santcugatencs iniciaran la competició estatal d'hoquei herba, on són els vigents subcampions.