El Patí Hoquei Club Sant Cugat prepara l'Ok Lliga amb la disputa de la Lliga Catalana

El Patí Hoquei jugarà per primera vegada la Supercopa Catalunya

Hoquei

Publicat el 11/jul/18 per Victor Villar

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat disputarà la Lliga Catalana per primera vegada, una competició que reuneix els conjunts catalans que militen a l'Ok Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. El conjunt santcugatenc ha quedat enquadrat al grup C i tindrà com a rivals el Noia Freixenet, el Citylift Girona i el Lloret. La competició es disputarà entre el 25 d'agost i el 9 de setembre organitzat pel Comitè Català d'Hoquei Patins i la Federació Catalana de Patinatge.

El PHC Sant Cugat debutarà davant el Citylift Girona CH en el Pavelló Palau II el 25 d'agost. El segon el disputarà 3 dies més tard a casa contra el CH Lloret Vila Esportiva.I finalment, els homes de Joan Carles Vadillo tancaran la fase de grups amb el CE Noia Freixenet a Sant Sadurní. Aquest torneig està format pels 13 equips catalans que competiran a l'Ok Lliga durant el pròxim curs i l'Alcoi. El Reus Deportiu és el vigent campió després de derrotar el Noia Freixenet a la final del 2017 disputada a Igualada. L'edició del 2018 està formada per tres fases. La primera es jugarà entre el 25 i 28 d'agost i està integrada per quatre grups: 2 de 3 equips i la resta de 4.

GRUP A

FC Barcelona Lassa, Recam Làser CH Caldes i CE Vendrell

GRUP B

Reus Deportiu, CP Voltegrà i CP Vic

GRUP C

CE Noia Freixenet, Citylift Girona CH, CH Lloret Vila Esportiva i PHC Sant Cugat

GRUP D

Lleida Llista, Igualada HC Rigat, PAS Alcoi i Calafell Tot l'Any

Una vegada finalitzada la primera fase, els primers classificats de cada grup accediran als quarts de final que tindrà lloc el dimarts 4 de setembre a les 21 hores. Finalment, els semifinalistes accediran a la Final Four del 8 i 9 de setembre. Encara s'ha de designar una seu per aquests darrers duels.