El PHC Sant Cugat se cita de nou amb la història a Alpicat amb l'Ok Lliga a l'horitzó

El Patí Hoquei espera celebrar l'històric ascens

Hoquei

Publicat el 11/mai/18 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol fer bona la dita de 'a la tercera va la vençuda' en una nova cita amb la història a Alpicat. Els santcugatencs juguen davant els lleidatans a les vuit del vespre, i si sumen un sol punt assoliran l'anhelat ascens a l'Ok Lliga després de dues temporades quedant-se amb la mel als llavis. A més, els de Vadillo poden aprofitar-se d'altres resultats per ascendir tot i perdre, i tot plegat quan encara resten tres jornades per al final de la competició.

El Patí Hoquei ho té tot de cara per pujar aquest cap de setmana, la primera de les tres oportunitats clares per ser conjunt d'Ok Lliga per primera vegada a la seva història: o bé puntuant, o bé esperant una combinació de resultats. Els de Vadillo són consicents de la transcendècia de la cita, i per això han fet una crida als aficionats perquè es desplacin a la pista de l'Alpicat per animar l'equip en aquest matx clau.

Es tracta del mateix escenari on fa poc menys d'un any el conjunt vermell-i-negre es va quedar a les portes de l'ascens, però ara la situació és ben diferent, com han reconegut tant Joan Carles Vadillo com el tècnic local aquest dissabte, Xavi Roy. L'entrenador del PHC Sant Cugat, de fet, assegura que ni tant sols ha pensat en el partit de l'any passat.

Joan Carles Vadillo

Si sóc sincer no hi he pensat en cap moment. La situació és molt diferent, no és un record que tingui present.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Més contundent es mostra encar Roy, i és que el seu equip s'està jugant aquest curs la salvació, mentre que fa una temporada no tenia res en joc. És per això i pel gran nombre d'opcions d'ascens dels santcugatencs que el tècnic de l'Alpicat considera que qui s'hi juga molt és el seu conjunt, i no el rival: creu que el SantCu pujarà sí o sí.

Xavi Roy

Penso que ells no s'hi juguen res. Ells pujaran sí o sí, i nosaltres ens hi juguem molt perquè ens hi va el descens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot el que succeeixi es podrà viure als diferents canals de Cugat.cat, amb un equip d'enviats especials que informaran mitjançant les xarxes socials del minut a minut del partit i en detallaran la celebració en cas d'ascens.