El Patí Hoquei cau a casa davant el Mataró i encara no pot signar la classificació pel play-off


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (3-4) davant el Mataró a la tretzena jornada de la segona fase de Nacional Catalana. La falta d'encert en atac ha impedit sumar el punt necessari per assegurar el play-off d'ascens a les de Joan Carné que han gaudit de moltes ocasions per marcar.

Les locals s'han avançat amb un gol de Maria Rosa Tamburini, però abans d'arribar al descans les mataronines han capgirat el marcador amb dos gols. A la represa les visitants han aprofitat que el Sant Cugat s'ha llençat a l'atac i ha fet més gran l'avantatge. Un fet que no ha fet canviar a les vermell-i-negres en el seu empeny per retallar distàncies, i ho han aconseguit amb gols de Blanca Soldevila i de nou Maria Rosa Tamburini. I fins i tot haurien pogut empatar en els darrers instants amb un pal de Laura de los Santos que hauria suposat l'empat a quatre.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carné, creu que la falta d'encert en atac els ha penalitzat.

Joan Carné

La pilota avui no ha volgut entrar. La falta d'encert ha fet que no tinguem premi.


La següent setmana les de santcugatenques juguen contra el Cerdanyola i buscaran sumar per assegurar-se la presència al play-off d'ascens, objectiu que també segueixen les seves rivals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.