El masculí del Junior busca un triomf al camp del Barça per seguir a la part alta de la classificació


  • Comparteix:

Els blau-i-negres són el tercer equip més golejador de la lliga amb 36 gols

Els blau-i-negres són el tercer equip més golejador de la lliga amb 36 gols

El masculí del Junior d'hoquei herba busca el segon triomf de la segona volta al camp del Barça, el sisè classificat, aquest dissabte a les quatre de la tarda. L'equip de Roger Pallarols va estrenar el segon tram del curs amb una sòlida victòria davant el CD Terrassa i volen donar-li continuïtat per seguir darrera dels equips capdavanters de la classificació. Els blau-i-negres són quarts a la Divisió d'Honor amb 20 punts, a un de l'Egara, tercer, a tres del Club de Campo, segon, i a quatre del líder, el Polo. I tot plegat amb la baixa de Sergi Enrique, que no podrà jugar aquest partit quan resta una setmana per a la Copa.

El Junior ha començat amb bon peu la segona volta després de superar el CD Terrassa a casa i vol seguir en aquesta línia lluny del Lluís Serrahima. Els blau-i-negres esperen consolidar-se a la part alta de la classificació per disputar-li el títol als grans de la categoria. El segon tram de la fase regular, per tant, és crucial perquè els santcugatencs encarrilin la fase final i tinguin opcions en els play-offs.

Els de Sant Cugat, per tant, no poden ensopegar davant d'un Barça en creixement que provarà de sorprendre'ls. L'equip blaugrana segueix immers en un projecte de millora que pretén assaltar la part alta de la classificació però que encara necessita madurar. En el partit de la primera volta els Junior es va desfer del Barça per un contundent 4 a 0.

Més enllà d'això, l'actualitat del Junior la centra l'estat físic de la gran incorporació enguany i capità de la selecció espanyola, Sergi Enrique, a una setmana de la disputa de la Copa del Rei. Enrique, que s'ha convertit en peça clau de l'equip de Pallarols, serà baixa per aquest últim partit de lliga abans de la competició del KO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.