El Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà les semifinals de la Copa Generalitat davant el Mataró


  • Comparteix:

L'equip femení del Patí Hoquei / Font: Patí Hoquei Club Sant Cugat

L'equip femení del Patí Hoquei / Font: Patí Hoquei Club Sant Cugat

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat disputa les semifinals de la Copa Generalitat davant el Mataró divendres de la setmana que ve a Voltregà. L'altra semifinal enfrontarà el Voltregà B i Cerdanyola B. Aquesta competició la juguen els quatre millors equips de la primera fase de la Nacional Catalana.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Mataró són vells coneguts després de baixar la temporada passada d'OK Lliga. Tots dos equips lluiten per retornar a la categoria perduda. Només hi ha una plaça per aconseguir aquest premi. De moment tots dos conjunts compleixen els pronòstics amb el Mataró liderant la segona fase i el Patí Hoquei, segon, a quatre punts.

L'únic precedent entre tots dos equips aquesta temporada és el partit de la primera volta on les mataronines es van imposar (2-0) davant el Patí Hoquei a pista de les del Maresme. El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carné, creu que tenen possibilitats d'accedir a la final i superar el Mataró.

Joan Carné

Tenim moltes opcions de guanyar perquè tindrem tota la plantilla disponible.


El club santcugatenc ha demanat jugar la segona semifinal a tres quarts de deu de la nit perquè a un quart de nou, que es quan està marcat el partit, no podria disposar d'algunes jugadores. La Federació Catalana estudia el canvi d'horari. La final es disputarà a dos quarts d'una del migdia de dissabte i serà emesa en directe per la Xarxa. El Patí Hoquei ha guanyat una vegada la Copa Generalitat al 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.