El femení del Patí Hoquei Sant Cugat posa a prova les opcions d'ascens a la pista del Mataró


  • Comparteix:

El Mataró és líder i principal candidat a l'ascens

El Mataró és líder i principal candidat a l'ascens

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest dissabte a tres quarts de vuit del vespre la pista del CH Mataró, una autèntica pedra de toc per comprovar les opcions reals d'ascens de les santcugatenques. El Mataró és el líder destacat de la Nacional Catalana i principal candidat a pujar a l'Ok Lliga per l'alt nivell que ha demostrat al llarg de tota la temporada. Les vermell-i-negres, però, confien en les seves opcions d'assaltar la pista maresmenca i donar un cop sobre la taula.

Una victòria del Patí Hoquei a Mataró refermaria la confiança i les perspectives del conjunt dirigit per Joan Carné, que presentaria així candidatura ferma a lluitar per l'ascens a la màxima categoria de l'hoquei estatal. Fins ara, però, les mataronines només han cedit un empat i una derrota, en els dos casos a fora de casa. Malgrat tot, Joan Carné diu que aniran a guanyar.

Joan Carné

Intentarem anar a Mataró a guanyar. Sabem que és l'equip a batre perquè només ha perdut un partit i a casa està molt fort. Si volem tenir opcions de pujar a l'Ok Lliga, hem de guanyar.


El tècnic confia en la capacitat de l'equip per sobreposar-se a la marxa d'Ester Ferrer i la baixa per motius laborals d'Anna Espriu. Passi el que passi aquest dissabte, el resultat no serà definitiu, ja que l'objectiu és ser entre els quatre primers al final d'aquesta segona fase i assegurar-se la participació al play-off final pel títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.