El Junior d'hoquei herba es vol fer definitivament gran aquest 2018


  • Comparteix:

El Junior s'ha proclamat campió de Catalunya en categoria femenina

El Junior s'ha proclamat campió de Catalunya en categoria femenina

El masculí i el femení del Junior d'hoquei herba volen certificar definitivament aquest any 2018 el seu paper protagonista entre els grans de l'hoquei estatal. Molts reptes per davant en una segona part de la temporada en què tant els de Roger Pallarols com les de Joan Vidal volen traduir les bones sensacions en títols. El femení ja ho ha fet aquest recentment amb el Campionat de Catalunya, i aquest any a més gaudirà del que significa disputar una competició europea. El masculí ha donat mostres del millor i del pitjor a la lliga de Divisió d'Honor, i el 2018 ha de servir per treure's de sobre l'aura d'actor secundari.

El femení del Junior també ha mostrat certa irregularitat durant la primera volta del campionat de Divisió d'Honor, però ha tancat l'any amb un triomf esperançador a la final del Campionat de Catalunya. El Club de Campo segueix sent el gran enemic a batre però les santcugatenques han demostrat que la distància és mínima i que enguany no es resignaran amb el subcampionat de Lliga i Copa per darrere de les madrilenyes, tal com va passar el curs passat. A més, la cirereta del pastís la pot posar la disputa de l'EuroHockey Club Trophy.

Pel que fa al conjunt masculí, el Junior va completar el 'tourmalet' de la primera convertit en un autèntic matagegants. Les victòries davant el Polo i l'Atlètic Terrassa, i l'empat al camp de l'Egara van fer marxar molts dels fantasmes i complexos que els santcugatencs arrossegaven de fa temps. Però la irregularitat contra rivals a priori inferiors ha fet veure als de Roger Pallarols que encara han de fer un pas endavant si volen lluitar pels títols a final de curs. El somni és viu, però cal alimentar-lo com sempre a base de treball i confiança en un mateix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.