El Junior masculí perd davant el Polo i ho té molt complicat per accedir a semifinals del Català


  • Comparteix:

El Junior va perdre de manera clara al camp del Polo per 3-0 / Font: Rfeh

El Junior va perdre de manera clara al camp del Polo per 3-0 / Font: Rfeh

El masculí del Junior d'hoquei herba ha perdut aquest dijous al camp del RC Polo (3-0) el seu últim partit a la fase de grups del Campionat de Catalunya i ja no depèn d'ell mateix per accedir a les semifinals. Els santcugatencs són segons del seu grup i ara mateix estarien classificats, però l'Atlètic Terrassa els avançarà si guanya el seu últim enfrontament contra l'Egara B, un resultat previsible sobre el paper.

En la derrota al camp del Polo, els golejadors del conjunt barceloní que van condemnar el Junior van ser Max Plennevaux, Borja Llorens i Nano Ortiz. De la seva banda, Roger Pallarols no va poder comptar amb tres jugadors importants Sergi Enrique, Marc Serrahima i Marc Perellón, que són amb la selecció espanyola.

El femení del Junior sí que ha aconseguit aquesta setmana el bitllet per a unes semifinals que es disputaran el 6 de desembre. L'any passat, el masculí es va classificar com a primer de grup però va caure a semifinals davant el CD Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.