Un Junior imperial es juga un lideratge històric al camp del Club de Campo


  • Comparteix:

El Junior vol fer el pas definitiu

El Junior vol fer el pas definitiu

El Junior masculí d'hoquei herba disputa aquest diumenge a la una de la tarda un partit per a la història: visita el Club de Campo de Madrid amb la possibilitat d'atrapar-lo en el lideratge i ser el primer classificat de la Divisió d'Honor. Els santcugatencs aconseguiran aquesta fita si superen els madrilenys, que es troben tres punts per davant. Tot plegat, amb l'objectiu d'allargar la ratxa de cinc jornades sense perdre.

Tot i l'entrebanc de la primera jornada de competició davant el CD Terrassa, en la que de moment es registra com l'única derrota del Junior de Roger Pallarols aquest curs, els santcugatencs han trencat per fi l'hegemonia que imperava a l'hoquei estatal des de fa anys. Com a mínim, ho han fet durant les set primeres jornades, en què han superat l'Atlètic Terrassa (2-0), el RC Polo (4-2) i han empatat a domicili amb l'Egara (2-2).

L'últim esglaó, o el que és el mateix, l'últim dels quatre grans que queda per demostrar que el Junior pot amb ell, és el Club de Campo madrileny que, de fet, és l'equip més en forma d'aquest primer tram de competició. És l'únic conjunt que encara no ha perdut, ha guanyat sis partits i només s'ha deixat punts a Can Salas, amb un empat davant l'Atlètic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.