El masculí del PHC Sant Cugat cerca la segona victòria de la temporada davant el CP Vilanova


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat busca el segon triomf de la temporada a casa davant el CP Vilanova a la quarta jornada de la Primera Estatal. Els santcugatencs volen aprofitar el factor pista aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre i regalar la primera victòria a la seva afició. Els de Vilanova són quarts amb 7 punts i sumen dues victòries i un empat.

L'equip de Joan Carles Vadillo va esvair els fantasmes d'un mal inici i dues derrotes contundents amb un sòlid triomf a la pista del Taradell. L'equip vermell-i-negre vol seguir fent mèrits per situar-se a la part alta de la taula i el camí passa per aconseguir una victòria davant un rival que encara no coneix la derrota aquesta temporada.

El Vilanova arriba en una dinàmica oposada als santcugatencs. L'equip ha començat en plena forma la temporada amb dues victòries i la setmana passada va deixar escapar els primer punts amb un empat a dos davant el Tordera, el cinquè classificat. Els vilanovins volen aprofitar la diferència de dinàmiques per endur-se un bon resultat de Sant Cugat però els homes de Joan Carles Vadillo necessiten un triomf i no els hi posaran les coses fàcils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.