El masculí del Junior sap patir i treu un punt de la visita al camp de l'Egara


  • Comparteix:

El masculí del Junior d'hoquei herba empata (2-2) en el camp de l'Egara a la sisena jornada de Divisió d'Honor. Tots dos equips han disputat un partit molt intens en què els locals s'han avançat en dues ocasions i els santcugatencs han sabut empatar i endur-se un punt del complicat camp egarenc.

El matx ha començat amb igualtat sobre el terreny de joc i ocasions per a totes dues bandes. No ha estat fins al segon quart quan Pau Quemada, un autèntic especialista, ha fet el primer de l'Egara aprofitant un penal córner. Els santcugatencs, que mai han marxat del partit, han aconseguit la igualada abans del descans mitjançant Nil Marí, que ha aprofitat una bona jugada d'Oriol Salvador. A la mitja part s'ha arribat amb empat a un gol.

En el segon temps ha continuat la intensitat sobre el verd i tots dos equips han tingut ocasions, sobretot des del penal córner. De nou els locals han aprofitat aquesta jugada per marcar el segon, en aquest cas mitjançant Recasens. Amb el 2 a 1, el Junior ha donat un pas endavant buscant l'empat i després de diversos penals córner errats, Sergi Enrique ha marcat el segon aprofitant un stroke. Amb empat a dos, cap dels dos equips s'ha conformat amb el punt i han buscat el triomf. Un Junior crescut ha posat més setge a la porteria de l'Egara, però al final el lluminós no s'ha mogut més.

El tècnic del Junior, Roger Pallarols, destaca que el seu equip ha sabut treure un punt d'un escenari molt complicat.

Roger Pallarols

Estic content d'haver acabat enfadat. Hem tingut ocasions davant un Egara que apreta molt i hem fet mèrits per guanyar.


La setmana que ve, un Junior que és tercer rep la visita del cuer, el RS Tenis, que tan sols suma un punt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.