El femení del PHC Sant Cugat vol tornar al camí del triomf amb la visita del Vilanova B


  • Comparteix:

Les jugadors del Patí Hoquei, celebrant un gol

Les jugadors del Patí Hoquei, celebrant un gol

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat vol retornar al camí del triomf aquest diumenge a dos quarts d'un del migdia davant el Vilanova B a la setena jornada del grup B de Nacional Catalana. Les vermell-i-negres van perdre el primer partit de la temporada i el lideratge davant Club Patí Voltregà la jornada passada i volen refer-se de l'estocada davant els seus. Les de Jaume Oms són segones a tres punts del líder i acumulen un balanç de quatre victòries, un empat i una derrota.

Després de la desfeta de la jornada passada, el PHC Sant Cugat necessita una victòria per esvaïr els fantasmes i no perdre el fil del nou líder, el Club Patí Voltregà. Les santcugatenques s'encomanen al pav 2 de la Rambla del Céller per aconseguir una nova victòria i seguir fent mèrits per arribar amb opcions de certificar l'objectiu del curs a final de temporada, l'ascens a Ok Lliga.

El Vilanova arriba a la cita com a quart classificat. Les visitant sumen un balanç de quatre victòries i dues derrotes i esperen sorprendre a les de Sant Cugat per emportar-se un bon resultat a domicili.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.