El Junior vol ampliar la bona dinàmica de resultats i afronta l'últim pas del 'tourmalet' al camp de l'Egara


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El masculí del Junior d'hoquei herba visita el camp de l'Egara aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a la sisena jornada de la Divisió d'Honor. L'equip de Roger Pallarols arriba a l'últim tram del 'tourmalet' en una dinàmica immillorable després de superar l'Atlètic i el Polo a casa. Els blau-i-negres són tercers amb 12 punts, els mateixos que el Polo, i són a només un punt del líder, el Club de Campo.

El Junior està demostrant una gran nivell davant els equips més forts de la categoria aquest curs. Els blau-i-negres volen ser a la part alta de la taula i es planten a Terrassa amb la voluntat d'aconseguir una nova victòria que certifiqui el bon inici de lliga. Els santcugatencs han demostrat el seu potencial com a locals i el repte ara és mantenir les bones sensacions a domicili.

L'Egara arriba a la cita cinquè tot i que ha disputat un partit menys que el Junior. Els egarencs són favorits i volen aprofitar la fortalesa a casa, on ho han guanyat tot, per desfer-se dels de Sant Cugat. Si els locals guanyen, empataran a punts amb el Junior i és una bona oportunitat per escalar posicions a la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.