El femení del Junior rep un intractable Club de Campo després de la primera desfeta del curs


  • Comparteix:

Les santcugatenques només han fet cinc gols aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

Les santcugatenques només han fet cinc gols aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba té un repte d'alçada aquest diumenge a les dotze del migdia davant el líder de la Divisió d'Honor, el Club de Campo, a la sisena jornada de lliga. Les de Joan Vidal volen llepar-se les ferides després de la primera derrota de la temporada i s'encomanen al Lluís Serrahima per retornar al camí del triomf. L'equip de Madrid arriba a la cita amb un ple de victòries sota l'aixella i només el Polo ha estat capaç de seguir-li el ritme.

Una ajustada derrota al camp del Polo ha fet trontollar el bon inici de lliga del Junior, que fins la jornada passada no havia encaixat cap gol. Les blau-i-negres han caigut fins a la quarta posició i volen aprofitar la seva condició de locals per desfer-se d'un equip que ha estat un autèntic malson les últimes temporades.

Les madrilenyes tenen la mida presa al Junior i s'han imposat en la final de les dues últimes edicions de la Copa de la Reina i també en la final de lliga de la temporada passada. El Club de Campo arriba a Sant Cugat en condició de líder invicte, amb un balanç de 23 gols a favor i només tres en contra. A més, la principal amenaça visitant, l'alemanya Rebecca Grote, està en plena forma i ha vist porteria 12 vegades en cinc partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.