El Junior femení d'hoquei herba visita aquest diumenge el camp d'un Polo invicte


  • Comparteix:

El Polo ha començat la temporada en plena forma

El Polo ha començat la temporada en plena forma

El femení del Junior d'hoquei herba visita aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el Polo, un conjunt que ha arrencat la lliga a un gran nivell i de moment ha guanyat els quatre partits que ha jugat. Les barcelonines són les úniques que li aguanten el ritme al gran dominador de l'hoquei herba femení, el Club de Campo, en aquest inici de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques van cedir un empat inesperat al camp de la UD Taburiente però tenen en la solidesa defensiva la seva millor arma.

L'equip dirigit per Joan Vidal vol demostrar un any més que és el principal competidor del Club de Campo, i per fer-ho té aquest diumenge una primera prova de nivell al camp del Polo, que ara per ara és el segon classificat per davant de les santcugatenques. El Junior arriba amb tres victòries i un empat, i no vol deixar escapar més punts lluny del Lluís Serrahima.

Però al davant es trobarà un Polo que a les quatre primeres jornades ha superat, amb més o menys dificultats, el CD Terrassa, el Jolaseta, l'Atlètic Terrassa i el Taburiente. A l'escenari on el Junior no va passar de l'empat a zero, el camp del Taburiente canari, les barcelonines van guanyar per 0-2. Una bona referència perquè les santcugatenques siguin conscients de la dificultat del matx contra el Polo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.