L'hoquei herba del Junior exhibeix una molt bona salut en la presentació d'inici de temporada


  • Comparteix:

La secció d'hoquei herba del Junior ha presentat en societat aquest divendres els quasi 50 equips i prop de 550 jugadors i jugadores amb què inicia aquesta temporada 2017-2018. L'Escola, amb 21 equips femenins i 13 de masculins, segueix sent una 'prioritat' del club, i així ho demostra la reestructuració de l'organigrama. Els aficionats del Junior ha omplert l'estadi Lluís Serrahima i ha animat els protagonistes sobre el terreny de joc a començar amb bon peu el curs esportiu.

A banda de la cinquantena d'equips de la secció, també s'han presentat els canvis en l'organigrama, que enguany ha tingut una reestructuració important sobretot pel que fa a l'Escola. La marxa de Roger Matalonga s'ha compensat amb la incorporació de Guillem Serrahima per reforçar la coordinació de l'Escola al costat de Pau Abad. A més, el nou jugador del Junior de Divisió d'Honor i capità de la selecció espanyola, Sergi Enrique, assumeix la direcció de la parcel·la tècnica i tàctica.

D'altra banda, Joan Vidal es manté com a encarregat de tota la línia sènior femenina i Roger Pallarols, nou entrenador del primer equip, agafa les regnes de la línia masculina. El president del club, Rafa Espino, ha assegurat que la secció d'hoquei està en 'línia ascendent' i explica l'aposta pel planter.

Rafa Espino

Volem treballar des de baix, des de l'Escola, i ser excel·lents en els entrenaments. L'any passat hem tingut molts èxits a tots els nivells.


Els jugadors de Divisió d'Honor Anna riba i Oriol Salvador han estat els encarregats de conduir l'acte.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.