El Junior presenta gairebé 50 equips d'hoquei herba aquest divendres al Lluís Serrahima

La presentació començarà a les vuit del vespre / Foto: Junior.cat

Hoquei

Publicat el 5/oct/17 per Oriol Petit

La secció d'hoquei herba del Junior presentarà aquest divendres els seus 46 equips federats i dos equips d'iniciació en un acte oficial a l'estadi Lluís Serrahima que començarà a les vuit del vepre. Uns 550 jugadors i jugadores arrenquen una temporada en què el club santcugatenc ha reforçat l'organigrama de l'Escola d'hoquei amb les figures de Sergi Enrique i Guillem Serrahima, que se sumen al coordinador Pau Abad. A més, també es presentarà el nou entrenador del sènior masculí, Roger Pallarols.

El Junior comptarà enguany amb sis equips sèniors masculins i sis de femenins. En el cas de l'Escola, la presència de nenes i noies segueix predominant, amb 21 equips femenins per 13 de masculins. La baixa de Roger Matalonga a l'organigrama formatiu ha obligat a reforçar la coordinació de l'Escola, en mans de Pau Abad, amb la incorporació de Guillem Serrahima, gran coneixedor del club.

A més, l'internacional absolut Sergi Enrique, reforç d'aquest estiu per al primer equip del Junior, assumeix la direcció de la vessant tècnica i esportiva. D'altra banda, Joan Vidal es manté com a encarregat de tota la línia sènior femenina i Roger Pallarols agafa les regnes de la línia masculina.