El Patí Hoquei femení visita la pista d'un Bigues i Riells que podrà comptar amb jugadores d'OK Lliga


  • Comparteix:

Blanca Soldevila en una imatge d'arxiu

Blanca Soldevila en una imatge d'arxiu

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'enfronta aquest diumenge a les dotze del migdia al CHP Bigues i Riells, un rival consolidat i que previsiblement comptarà amb jugadores del primer equip, que milita a l'OK Lliga. Les santcugatenques disputen el segon partit seguit a fora de casa després d'una victòria contundent en l'estrena al grup B de Nacional Catalana.

El filial del Bigues i Riells pot aprofitar el fet que l'OK Lliga femenina encara no hagi començat per alinear jugadores del primer equip. El tècnic del Patí Hoquei, Jaume Oms, lamenta que es produeixin aquestes situacions a causa d'una 'normativa molt ambigua' que pot 'adulterar la lliga', i avisa del nivell del rival d'aquest diumenge.

Jaume Oms

Són un equip que porta anys treballant molt bé. No sabem si faran baixar jugadores d'OK Lliga i això és un factor que cal tenir en compte


Oms té la baixa d'Anna Espriu, amb una lesió al genoll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.