El Junior inicia davant l'Atlètic Terrassa un curs en què de nou opta a tots els títols

Cristina Guinea torna a la Divisió d'Honor / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 24/set/17 per Dani Aguilà

El Junior femení d'hoquei herba estrena aquest diumenge la Divisió d'Honor a dos quarts d'una davant l'Atlètic Terrassa una temporada en què novament opta a tots els títols. Les santcugatenques, que ja han començat el curs oficial amb els primers partits del Campionat de Catalunya, han canviat peces a la plantilla però segueixen en posició de trencar d'una vegada per totes l'hegemonia del Club de Campo, que el curs passat es va endur el doblet.

Després d'acabar subcampiones tant de lliga com de Copa el curs passat, el Junior ha fet petits retocs però ha mantingut l'alt nivell de competitivitat que el caracteritza els últims anys. La sensible baixa de Pauline Brugts s'ha substituït per l'argentina Aldana Tortorelli, i el conjunt blau-i-negre també s'ha reforçat amb el retorn de Cristina Guinea, un camí de tornada a casa que permetrà fer un salt de qualitat a les de Joan Vidal.

El primer pas del curs és davant l'Atlètic Terrassa, un conjunt que ha variat bona part de la seva plantilla després de quedar penúltim la temporada passada a Divisió d'Honor i salvar-se per poc. A priori, es tracta d'una estrena assequible per a les de Joan Vidal, que explica a Cugat.cat que caldrà esperar per veure quines seran les diferències pels canvis a lequip.

Joan Vidal

Dependrà de l'actitud, de l'ambició i de la intensitat. Els equips i els jugadors no són calcats, així que alguna diferència hi haurà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Junior inicia un curs en què també disputarà competició europea: l'EuroHockey Club Trophy, del 18 al 21 de maig a Dublin.