El Junior acull avui el sopar del 44è Festival de l'Hoquei Català, la cloenda de la temporada


  • Comparteix:

Les instal·lacions del Junior seran l'escenari de la cloenda de la temporada de l'hoquei herba català / Font: Junior.cat

Les instal·lacions del Junior seran l'escenari de la cloenda de la temporada de l'hoquei herba català / Font: Junior.cat

El Junior acull aquest divendres el sopar del 44è Festival de l'Hoquei Català, en una cita del programa d'activitats del centenari de l'entitat. En aquest acte de la Federació Catalana, s'atorgaran els trofeus dels diferents Campionats de Catalunya i les distincions a les principals personalitats d'aquest esport després del curs. El Junior, el tècnic del primer equip femení, Joan Vidal, i la jugadora blau-i-negra Carlota Petchamé seran guardonats a la gala.

Narcís Carrió, expresident de la Federació Catalana, rebrà el reconeixement més important: l'Estic d'Or. Ricardo Ruiz i Salvador Salvatella, que van ser vicepresidents de la Junta Directiva de l'ens federatiu, seran guardonats amb la Medalla d'Honor. Les insígnies d'or aniran destinades a Joan Vidal, entrenador del Junior femení en reconeixement a la seva trajectòria, Òscar Pallarols, per la seva feina com a president de la Secció d'Hoquei a l'Atlètic Terrassa, i als àrbitres Francisco Vázquez i Marcelo Servetto.

Més enllà d'aquests principals guardons, s'entregaran més premis per diferents rendiments tant col·lectius com individuals. Entre ells, hi ha la placa d'honor que s'entregarà al Junior pel centenari i la medalla de bronze al mèrit esportiu que es lliurarà a la jugadora-blau-i-negra Carlota Petchamé per arribar als 100 partits com a internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.