El Junior torna a desafiar la història de la Divisió d'Honor en una nova final davant el Club de Campo


  • Comparteix:

El Junior desafia de nou la història i es tornarà a enfrontar en una final estatal al tirà de l'hoquei herba femení, el Club de Campo, en aquest cas a la competició de lliga, la Divisió d'Honor. Les santcugatenques s'han desfet del SPV Complutense (3-2) gràcies a un gran segon quart, en què han anotat tres gols. Només al tram final les madrilenyes han posat la por al cos de les de Joan Vidal, que han mantenir l'avantatge. Es reedita, doncs, la final de la Copa de la Reina, en què el Junior va caure davant el Club de Campo. La final serà aquest dissabte a les onze del matí.

El Junior té una nova opció de fer història i sumar la seva primera lliga femenina d'hoquei herba. Les santcugatenques han disputat la semifinal a Can Salas, a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa, amb el Club de Campo ja classificat i amb la tensió de saber-se favorit per ser a la final, i les de Joan Vidal han respot al repte. Després d'un primer quart de respecte entre tots dos conjunts, al segon les de Sant Cugat han mostrat una efectivitat que a vegades han enyorat aquest curs.

Al primer gol hi ha acompanyat la sort, després que Mariona Serrahima fes una bona jugada per banda i el seu xut el desviés una defensa de la Complutense al fons de la xarxa. El segon ha arribat poc després, en un stroke anotat per Pauline Brugts, i el Junior ha completat un segon quart per emmarcar amb el tercer gol, obra d'Anna Gil.

Amb aquest resultat el partit ha anat al descans, i quan tot semblava dat i beneït perquè el Junior accedís a la final amb comoditat, el guió ha girat de manera radical. Quan faltaven 10 minuts Begoña Garcia ha retallat distàncies, i a pocs segons per al final Lola Riera ha posta la por al cos del Junior amb una diana a través d'un stroke. El Junior, però, ha pogut mantenir la sang freda i ha acabat certificant el passi.

La final entre Junior i Club de Campo, que reeditarà la de la Copa de la Reina, serà a les onze del matí a Can Salas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.