L'Atlètic Terrassa es medeix a un Junior entestat a fer història i arribar a la Final a Quatre

El Junior s'enfronta a l'Atètic / Font: Federació Espanyola d'Hoquei

Hoquei

Publicat el 5/mai/17 per Dani Aguilà

El Junior masculí d'hoquei herba té una nova oportunitat de complir amb l'objectiu de fa ja temporades i trencar l'hegemonia de l'hoquei herba estatal. Els santcugatencs s'enfronten als quarts de final de la Divisió d'Honor a l'Atlètic Terrassa, amb dos partits que es disputen a terres egarenques aquest dissabte i diumenge a la una de la tarda. El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, es mostra esperançat que sigui aquesta l'ocasió de reescriure la història.

Des de la seva arribada, Dabanch ha estat la punta de l'esperançador discurs blau-i-negre, que està entestat en desfer el poder que tenen el Polo, l'Egara, l'Atlètic i el Club de Campo. En algunes cites, com en l'última Copa del Rei, la classificació ja va reflectir aquest fet, però ara és el torn de la competició domèstica i, per arribar a estar entre els quatre primers, l'escull inicial és un Atlètic que aquesta temporada ha arribat a la final de Copa i ha caigut als quarts de la Lliga Europea.

Dabanch planteja el repte en vuit assalts, cada un dels vuit quarts que completen els dos partits, i celebra que el partit es jugui a Terrassa i no a Madrid, davant el Club de Campo, pel fet que l'afició del Junior podrà apropar-se a animar el seu equip. Ara bé, el que sí amoïna el tècnic és l'augment del potencial dels egarencs quan juguen a Can Salas, una situació que s'afegeix a les grans individualitats, amb alguns dels grans nomes de l'hoquei herba català, i la capacitat competitiva de l'Atlètic.

En qualsevol cas, l'entrenador del Junior apel·la a escriure la història d'una manera diferent i trencar amb el que s'ha viscut fins ara. El tècnic ha donat descans les últimes setmanes descans a alguns dels principals jugadors de l'equip, així que el conjunt arriba, segons Dabanch, en un moment òptima tant físicament com mental.