Vidal (Junior femení): 'La setena posició no reflecteix el que el CD Terrassa és capaç de fer'


  • Comparteix:

Joan Vidal, donant instruccions a les seves jugadores / Font: Enrico Hockey

Joan Vidal, donant instruccions a les seves jugadores / Font: Enrico Hockey

El tècnic del Junior femení d'hoquei herba, Joan Vidal, avisa que el Club Deportiu Terrassa és un equip amb més qualitat i potencial del que reflecteix la seva setena posició al final de la fase regular de la Divisió d'Honor. Tots dos equips s'enfronten aquest cap de setmana al Lluís Serrahima en ronda de quarts, en una reedició de la sèrie de l'any passat que, segons Vidal, es pot assemblar bastant a l'eliminatòria que es veurà aquest curs.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades de l'entrevista

'De moment ens centrarem en el partit de dissabte, i un cop acabi ja començarem a pensar en el de diumenge. No és qüestió de pensar en el segon abans que en el primer'.

'Respecte la final del Campionat de Catalunya, són moments de l'any i circumstàncies diferents. Una comparativa bona són els quarts de final de lliga de l'any passat, on ja es va veure que era igualada i pot ser similar'.

'És una dada objectiva que hem acabat per davant a la classificació i que tenim el factor camp a favor, però ni em sento favorit ni m'ho plantejo'.

'El CD Terrassa és un equip molt complet, competeix bé, té bones individualitats. La seva posició no reflecteix el que són capaces de fer'.

'No hi ha cap perill en què les jugadores pensin en la Final a Quatre, tothom està centrat en aquest cap de setmana'.

'És un camí llarg, però l'equip arriba físicament bé. Di mentalment hi ha algú que pateix desgast, per un cap de setmana així renoves energies i tothom estarà molt ficat per competir'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.