El Junior femení acaba segon la lliga i iniciarà el play-off pel títol davant el CD Terrassa


  • Comparteix:

El Junior es jugarà l'accés a la Final Four davant el CD Terrassa

El Junior es jugarà l'accés a la Final Four davant el CD Terrassa

L'equip femení del Junior d'hoquei herba jugarà els quarts de final del play-off pel títol contra el CD Terrassa, després de finalitzar la fase regular en segona posició tot i l'empat (0-0) d'aquest diumenge al camp del Pozuelo. Les de Joan Vidal no han pogut tancar la lliga amb una victòria davant el cuer, que es jugava la salvació en aquesta última jornada. El cap de setmana que ve, el Junior buscarà un lloc a la Final Four contra les terrassenques amb un doble enfrontament com a local, fent valer la millor classificació.

A l'última jornada de la Divisió d'Honor femenina hi havia moltes coses per decidir, i el partit del Junior no era una excepció. Les santcugatenques encara no tenien assegurada la segona posició, i viatjaven a Madrid per enfrontar-se a un Pozuelo que tenia l'última oportunitat per assolir la permanència. Les blau-i-negres han controlat el partit i han estat bé defensivament, tot i que no han pogut traduir la seva superioritat a la taula en un domini del joc i del resultat.

Cap dels dos equips ha pogut trencar la solidesa del rival i el marcador no s'ha mogut en els 70 minuts de partit. Finalment, l'empat no ha servit a les madrilenyes per evitar el descens, però sí que ha estat suficient perquè el Junior certifiqués la segona plaça, ja que la Complutense, tercera, ha caigut davant l'Egara.

Precisament la Complu, que es veu les cares amb el Polo a quarts, pot ser el rival de les santcugatenques a les semifinals en cas que les de Joan Vidal també facin la feina contra el CD Terrassa. El tècnic confia en les opcions del Junior davant les terrassenques.

Joan Vidal

Coneixem el rival, serà segur una eliminatòria complicada però hem d'estar molt ficats i fer la nostra feina. Si ho fem tenim opcions de passar.


L'eliminatòria es decidirà amb un doble partit dissabte i diumenge de la setmana que ve a l'estadi Lluís Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.