El Junior clou la fase regular davant el Taburiente per saber a qui s'enfrontarà al play-off


  • Comparteix:

El Junior, a per la cinquena plaça / Font: Ramon Gibert - Federació Espanyola

El Junior, a per la cinquena plaça / Font: Ramon Gibert - Federació Espanyola

El Junior tanca la fase regular de la Divisió d'Honor aquest diumenge a la una del migdia davant la Unión Deportiva Taburiente, amb la mirada posada al play-off. Els de Jorge Dabanch sabran després d'aquesta jornada si el seu rival a la primera ronda és el Club de Campo o l'Atlètic Terrassa, en funció del lloc que ocupi al final d'aquesta fase regular: es juga ser cinquè o sisè amb la Real Sociedad Tenis.

Els de Jorge Dabanch han arribat al tram final de lliga amb un calendari complicat, amb tres dels últims quatre partits davant Club Egara, Club de Campo i Polo, tres dels quatre colossos de l'hoquei herba estatal, tres cites que han acabat amb derrota. Això l'ha allunyat de la quarta posició i fins i tot l'ha fet caure al sisè lloc, tot i que en aquest últim partit de fase regular té l'oportunitat de recuperar la cinquena plaça.

Per fer-ho, els blau-i-negres han de començar per vèncer el cuer, el Taburiente, ja descendit a Divisió d'Honor B i que ha sumat només dos punts en el que duem de temporada. Més enllà d'aquest resultat, caldrà esperar una ensopegada del Tenis davant l'Atlètic Terrassa, a casa dels càntabres. Els egarencs es juguen ser tercers. El Junior, alhora, en tindria prou amb un empat en cas de derrota del Tenis, tenint en compte que tots dos equips es troben igualats a 27 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.